С наближаването на Коледа и Нова Година, сме подготвили за вас един инструмент-подарък, който може да ви помогне да изясните и подредите своите нагласи, очаквания и планове за предстоящите празници.

Всеки от нас се сблъсква с различни предизвикателства по празниците, в зависимост от ситуацията, в която се намираме. Затова и вярваме, че няма едно общовалидно решение или препоръка, което да помогне за справяне с тези предизвикателства. 

Но, смятаме, че има въпроси, които всеки от нас може да си зададе, за да подреди вътрешния си свят и да планира нужните действия в очакване на празничните дни. Чрез тези въпроси се надяваме да ви отворим място за размисъл, самонаблюдения и вземане на решения, с които да направите празничните си дни още по-удолетворяващи. За да вземете този инструмент, моля, попълнете следната информация:

* задължително поле

С въвеждането на вашите данни вие се съгласявате с нашата Поликата за поверителност и даватe съгласие да получавате полезни имейли от “Тиха Стая”. Можете да се отпишете по всяко време, като щракнете върху връзката в края на нашите имейли.