Силните страни на фокус

Очакванията са истории за бъдещето, които непрекъснато си разказваме.
Те стоят между нас, реалността и нейното пълноценно преживяване.

Този уебинар е за теб, ако:

  • Целиш да повишиш мотивацията си за учене и развитие;
  • Търсиш начини да планираш развитието си по-добре и да имаш по-ясни цели;
  • Търсиш ресурси и сили/енергия, за да промениш или подобриш нещо в живота си;
  • Смяташ, че оценката, която получаваш от другите, не е съвсем справедлива;
  • Често изпитваш съмнения в собствените си възможности;
  • Искаш да живееш в мир с ъс своите нещата, които не харесваш в себе си.

Купи запис от уебинара и ще научиш конкретни техники, които ще ти помогнат да имаш по-балансирана и обективна оценка за личния си капацитет и да развиеш умение да използваш повече силните си страни и способности. Достъп до записа ще можеш да гледаш в рамките на следващите 6 месеца.
При закупуване на записа ще имате възможност да зададете три въпроса на лектора по темата, като ще получите писмен отговор на тях в рамките на три работни дни.

Цена: 29 лева

Основни теми:

● Процесът на самооценяване като двигател на развитието;
● Предизвикателства пред обективната самооценка;
● Методът на позитивната самооценка като инструмент за саморазвитие и усъвършенстване;
● Изграждане на по-обективен образ за самите нас и планиране на живота ни в съзвучие с най-силните ни страни и личния смисъл;
● Умението да подкрепяме сами себе си – защо гордостта не винаги е порок и самокритиката не винаги е позитивна и полезна.

Уебинарът не изисква специфични познания и предварителна подготовка от участниците. Целта му е да създаде разбиране как да управляваме по-обективно и полезно процеса по самооценка на възможностите си и да планираме личното си развитие на база силните си страни и способности.

Лектор: Слави Стоев

Слави Стоев e психолог с дългогодишен опит в подкрепата на хора чрез методите на когнитивно-поведенческата психотерапия, мотивационното интервюиране, коучинга, водене на тренинги и терапевтични групи, както и чрез най-обикновено човешко отношение.
В портфолиото му от теми са развиването на умения за справяне със стреса, емоционална интелигентност и повишаване на личната ефективност в професионалния живот.
Автор е на множество публикации, свързани с управление на хора, а в последните години пише детски книги, посветени на ранното развитие на емоционалната интелигентност при децата. Водещ на подкаста Естествен интелект от подкаст мрежата Говори Интернет.

Водещ: Катя Антонова

Катя е собственик на детското издателство „Рибка“. Тя е и писател, автор на бестселъра „Феята от захарницата“, „Двете кралства“, „Седмицата на мишлето“ и др.
Освен че през целия си професионален път се занимава с писане, Катя се интересува живо от психология. Вълнуват я човешките взаимоотношения и обича да се разхожда из вътрешния свят на хората – стига да е недвусмислено поканена там.
Омъжена, майка на четири деца – две момичета и две момчета.

Този уебинар няма да доведе до мигновена лична трансформация, но ще те предизвика да се фокусираш повече върху силните си страни вместо върху слабостите си.

Цена: 29 лева