Фокус и концентрация

Как да управляваме вниманието си

Този уебинар е за теб, ако:

● усещаш, че вършиш по-малко, отколкото можеш;
● умът ти хвърчи в хиляди посоки и ти е трудно да го насочиш в една;
● имаш чувството, че живееш на скорост и не успяваш да обърнеш истинско внимание на нещата, които ти се случват;
● разсейваш се лесно от непрекъснатия информационен шум.

Запиши се за уебинара и ще научиш конкретни техники, които ще ти помогнат да управляваш вниманието си по-добре и да използваш времето по пълноценен начин.

Цена: 39 лева

Основни теми:

● как фокусът ни определя и движи нашата реалност;
● каква е връзката между фокуса и енергията ни;
● конкретни техники за управление на вниманието, които водят до по-голяма продуктивност и удовлетвореност;

Уебинарът не изисква специфични познания и предварителна подготовка от участниците. Целта му е да разнищи “болестта на съвремието” – лесната загуба на концентрация и да даде работещи подходи за противодействие.

Експерт по темата: Мануела Станукова (Маня)

Мануела Станукова (Маня) е психолог, обучител и сертифициран коуч към консултантска компания „ИнМениджмънт“. Има магистърска степен по “Психология на представянето” от университета в Единбург. В последните години работи целенасочено с психологическите фактори, които помагат на хората да бъдат максимално ефективни и удовлетворени в ежедневието си. Уменията за насочване на фокуса и управление на вниманието са сред тях.
Маня създава и води, както цялостни програми за развитие на емоционална интелигентност и вътрешна устойчивост за посрещане на предизвикателства, така и отделни фокусирани обучения за управление на концентрацията за компании от различни сектори. Чрез методите на индивидуалния коучинг е помогнала на десетки хора да постигнат желаните от тях цели и промяна.

Като създател и основен водещ на онлайн програмата за развитие на вътрешна устойчивост “Презареждане”, тя интегрира темата за управлението на фокуса като ключова предпоставка за съхраняване и надграждане на личния капацитет. Чрез проектите, които създава, Маня осъществява своя значима цел – помага на хората да управляват енергията си така, че да успяват да се фокусират върху истински важните за тях неща.

Водещ: Владимир Петков

Владимир Петков има над десетгодишен опит в областта на дигиталните медии и бизнес развитието, придобит в Икономедиа, най-голямото издателство за новини в България. От 2011 г. е главен технически директор в A Data Pro и главен изпълнителен директор на центъра за изследвания и разработки в областта на изкуствения интелект на A Data Pro, Identrics.
Води и продуцира един от най-популярните подкасти у нас за медии и технологии – Говори Интернет.

Уебинарът няма да ти даде универсални формули за задържане на вниманието, но ще те предизвика да се вгледаш в себе си и да откриеш факторите за разсейване и ще ти даде методи да им противодействаш.

Цена: 39 лева

*При интерес за записване на група служители от една компания – свържете се с нас на info@tihastaya.bg