Фокус и концентрация

Как да управляваме вниманието си

Илюзия е, че можем да управляваме времето.
Факт е, че можем да управляваме начина, по който го използваме.

Този уебинар е за теб, ако:

● усещаш, че вършиш по-малко, отколкото можеш;
● умът ти хвърчи в хиляди посоки и ти е трудно да го насочиш в една;
● имаш чувството, че живееш на скорост и не успяваш да обърнеш истинско внимание на нещата, които ти се случват;
● разсейваш се лесно от непрекъснатия информационен шум.

Купи запис от уебинара и ще научиш конкретни техники, които ще ти помогнат да управляваш вниманието си по-добре и да използваш времето по пълноценен начин.

Цена: 29 лева

Основни теми:

● как фокусът ни определя и движи нашата реалност;
● каква е връзката между фокуса и енергията ни;
● конкретни техники за управление на вниманието, които водят до по-голяма продуктивност и удовлетвореност;

Уебинарът не изисква специфични познания и предварителна подготовка от участниците. Целта му е да разнищи “болестта на съвремието” – лесната загуба на концентрация и да даде работещи подходи за противодействие.

Експерт по темата: Мануела Станукова (Маня)

Мануела Станукова (Маня) е психолог, обучител и сертифициран коуч към консултантска компания „ИнМениджмънт“. Има магистърска степен по “Психология на представянето” от университета в Единбург. В последните години работи целенасочено с психологическите фактори, които помагат на хората да бъдат максимално ефективни и удовлетворени в ежедневието си. Уменията за насочване на фокуса и управление на вниманието са сред тях.
Маня създава и води, както цялостни програми за развитие на емоционална интелигентност и вътрешна устойчивост за посрещане на предизвикателства, така и отделни фокусирани обучения за управление на концентрацията за компании от различни сектори. Чрез методите на индивидуалния коучинг е помогнала на десетки хора да постигнат желаните от тях цели и промяна.

Като създател и основен водещ на онлайн програмата за развитие на вътрешна устойчивост “Презареждане”, тя интегрира темата за управлението на фокуса като ключова предпоставка за съхраняване и надграждане на личния капацитет. Чрез проектите, които създава, Маня осъществява своя значима цел – помага на хората да управляват енергията си така, че да успяват да се фокусират върху истински важните за тях неща.

Уебинарът няма да ти даде универсални формули за задържане на вниманието, но ще те предизвика да се вгледаш в себе си и да откриеш факторите за разсейване и ще ти даде методи да им противодействаш.

Цена: 29 лева

*При интерес за записване на група служители от една компания – свържете се с нас на info@tihastaya.bg