Тиха стая е…

място, в което можеш да избягаш от шумотевицата на забързаното ежедневие, да събереш мислите си, да се настроиш и фокусираш върху значимите и актуални за теб неща. Това е пространството, което отваряме за теб, за да откриеш в него онези въпроси, отговори и решения, чрез които да постигнеш по-високо качество на живот. Място за теб и твоите важни теми. Място, където можеш да се чуеш и да бъдеш чут от опитни професионалисти в областта на личностовото развитие и заедно с тях да извървиш пътя към едно по-щастливо, добро и пълноценно утре.

Мисията ни е да ти помогнем във всеки следващ ден да бъдеш още по-добра версия на себе си, спрямо твоите лични критерии.

Защо и как се появи Тиха стая

Зад този проект стои екипът от консултанти на ИнМениджмънт. От години подкрепяме хората да постигат личните си цели, работейки със служителите на компаниите, които са наши клиенти. Много пъти в нашата вече 10-годишна история сме получавали въпроса „А, имате ли програма за крайни потребители?“ Създадохме Тиха стая, за да отговорим на тази потребност и да достигнем до повече хора, които биха имали нужда от нашата подкрепа чрез експертиза, опит, знания, разбиране и грижа.

Ще останем верни на стандартите си за качество и ще се стремим да поддържаме пространство, което:

  • подпомага личностното израстване;
  • подхранва вътрешната удовлетвореност от постигнатото;
  • стимулира хората да следват целите си;
  • спомага за оползотворяване на личния потенциал;
  • дава възможност за споделяне и обоготяване чрез чуждия опит и гледни точки.

Ще бъдем отворени към вашите идеи за теми, които ви вълнуват. Чувствайте се поканени да ги споделяте с нас във фейсбук страницата на Тиха стая.

Екип

<a href="/neli-hristova/">Нели Христова</a>

Нели Христова

е опитен мениджър не само на отделни екипи, но и на цели организации. С управление на хора и дейности се занимава от повече от 16 години.

<a href="/manuela-stankulova/">Мануела Станукова</a>

Мануела Станукова

е опитен консултант, обучител и сертифициран коуч. Завършила е психология в Софийския Университет “Св. Климент Охридски”, а след това специализира в Университета в Единбург, където получава магистърска степен в сферата на “Психология на представянето”.

<a href="/hristina-mitovska/">Христина Митовскa</a>

Христина Митовскa

се занимава с йога и медитация от 16 години, а преподава професионално от над пет. Част е от водещите йога преподаватели на най-голямото йога студио в България - Yoga Vibe.

<a href="/slavi-stoev/">Слави Стоев</a>

Слави Стоев

e психолог с дългогодишен опит в подкрепа на хора чрез методите на когнитивно-поведенческата психотерапия, мотивационното интервюиране, коучинга, водене на тренинги и терапевтични групи, както и чрез най-обикновено човешко отношение.

<a href="/swetoslav-bogatinov/">Светослав Богатинов</a>

Светослав Богатинов

е експерт в областта на управлението и развитието на хора. Професионалния му опит преминава през психотерапевтични дейности, организационно консултиране и оперативен мениджмънт. Има дългогодишен опит в управлението на хора, процеси и проекти.

© Copyright - InManagement Ltd | <^>
error: Alert: Content is protected !!