Екип / Христина Митовскa

Христина Митовска се занимава с йога и медитация от 16 години, а преподава професионално от над пет. Част е от водещите йога преподаватели на най-голямото йога студио в България – Yoga Vibe.

Преминала е йога обучение по метода на Шивананда в Национална спортна академия и йога тренинг към Open Doors Studio – USA, участвала е в множеството програми за личностно и духовно развитие чрез методите на йога в Сатянанда ашрам, Атина.

Има опит в създаването и провеждането на тренинги, уъркшопи и индивидуални консултации, както за изграждане и развитие на меки умения и емоционална интелигентност, така и за работа с физическото тяло и емоционален баланс чрез инструментите на йога (физически практики, дишане, медитация, релаксация). Има опит в организирането и провеждането на тематични йога ритрийти в България и чужбина.

Христина е сертифицирам коуч с фокус подкрепа в образователната система, част от проект на RV Consulting Париж (2011 г.) като е преминала и допълнително онлайн обучение към World Coach Institute. Тя е мултидисциплинарно насочена към работата с хора чрез методите на изкуството (магистратура по арт терапия към Националната художествена академия) и метода на системните констелации (обучение за констелатор и фасилитатор към Института по интегрална психология, София).

Има многогодишен опит в създаването и провеждането на обучения по меки умения за учители, както и в работата с младежи (обучител към проектите на 9Academy и Talent factory). Фасилитирала е обучения в организационна среда.

© Copyright - InManagement Ltd | <^>
error: Alert: Content is protected !!