Екип / Мануела Станукова

Мануела Станукова (Маня) е опитен консултант, обучител и сертифициран коуч. Завършила е психология в Софийския Университет “Св. Климент Охридски”, а след това специализира в Университета в Единбург, където получава магистърска степен в сферата на “Психология на представянето”. Тази област обхваща психологическите фактори, които седят в основата на отличното представянe и усещането за лично благополучие на хората, независимо от това в коя сфера (бизнес, спорт, изкуства, наука, медицина и др.) са решили да се реализират като професионалисти. Сертифицирана е като коуч (ECPC) към международната организация „Erickson Coaching International“.

Професионалният път на Маня преминава през различни български и международни компании като част от екипите по „Управление и развитие на човешките ресурси”. Впоследствие работи по проекти, свързани с развитие и обучение на хора, лидерско развитие, кариерно ориентиране, повишаване на личната ефективност и др. В началото на 2019 г. воден от нея проект за развитие на емоционална интелигентност печели наградата на Българската асоциация за управление на хора в категория „HR консултантски проект/инструмент на годината“.

В последните години нейната работа е насочено приоритетно към развитие на аспекти на емоционалната интелигентност на индивидуално и екипно ниво в организациите. Чрез този фокус на своята работа, Маня осъществява една от големите си мечти – да помага на хората да реализират потенциала си, да се справят по-лесно с предизвикателствата и динамиката на ежедневието, да опознават себе си и другите и да откриват своите начини да се чувстват удовлетворени и свързани с важните за тях неща.

© Copyright - InManagement Ltd | <^>
error: Alert: Content is protected !!