“Препоръчвам ви програма „Презареждане“, ако наистина искате да си припомните кое е важно за вас, за да се почувствате по-добре днес и сега!”

Катрин Иванова има дълъг опит в сферата на медиите, а от две години се занимава с рекламни комуникации. Вярва, че зад всеки важен проект стои добър екип. Харесва ѝ да усеща как един проект се случва и как става успешен. Уважава гледната точка на бизнеса и добре планирана стратегия. За това трябва време и развитие. Всичко се крие в постоянството и в подготовката. Вярва в добрата подготовка и предвиждането на рисковете. Обича предизвикателствата. От години живее и работи в изключително динамична среда.

Научава за “Презареждане” от социалните мрежи миналия декември и решава да се включи в програмата, защото е изпитвала нужда да си подари нещо за Коледа. Тогава тя има нужда точно от презареждане, подреждане, да се вгледа в себе си и да се върна към своето АЗ след една изключително динамична година, изпълнена с много промени. 

За нея е било особено важно да се мобилизира и да участва във всички срещи на програмата. Да си постави като приоритет програма “Презареждане” за самата себе си.

Като много важни за себе си поуки от програмата тя отличава:

  • Почивката след работа не възстановява енергията, от която имаме нужда. Мобилизацията и продължителната работа без прекъсване ни изтощава и травмира. Изключително важно да е се редуват работата  с почивка.
  • ВСЕКИ ДЕН е добре да си въведем собствена практика за възобновяване на енергията.
  • Важно е да създадеш собствена релаксираща практика в края на деня. 

Катрин споделя и че е придобила навика да споделя редовно и да обменя мисли и емоции. Да разпознава емоциите си, да усеща вътрешното си състояние и да елиминира саботиращите мисли. Да анализира различни конфликтни ситуации и да ги „пренаписва“, като анализира и идентифицира емоциите си и вникне по-надълбоко в тях. Изненадана е колко полезно е това и как променя перспективата, от която оценяваме даден проблем на пръв поглед. Описанието на мислите и чувствата „на спокойно“ ни дава много често различна перспектива и ни позволява да разберем, че гневът ни не винаги е справедлив и че сме можели да разрешим дадена ситуация по много-добър начин.

Катрин Иванова препоръчва програма “Презареждане” заради изключително добрата подготовка и полезността на програмата. Защото е убедена, че колкото и да знаем, много често не прилагаме важните за нас неща във всекидневието си. Защото много често се заблуждаваме за това как най-правилно да разрешим проблемите, които срещаме. Защото когато намерим време и мотивация да анализираме детайлно дадена проблемна ситуация, то успяваме да я видим по съвсем различен начин и да извлечен поуки за себе си.

И защото много често забравяме кое е наистина ценно и се губим в множеството задачи, в стреса, забравяме как функционират мозъкът ни и тялото ни, забравяме кои всъщност сме ние и кога наистина сме живи и сме себе си.

Повече за преживяването на Катрин в “Презареждане” можете да научите от самата нея във видеото.