“Успях отново да намеря себе си и да се справя с трудните ситуации”

Ралица Куманова се определя като човек, който постоянно търси баланса в живота си – между професионалния и личния път, както и семейните ангажименти. Затова и в последните няколко години доста обръща внимание на теми, свързани с личностното развитие.

Занимава се с тестване на софтуер и в работата ѝ има доста динамика. Необходимо е човек да е много фокусиран и отговорен в изпълнението на задълженията си.

Попада на програмата “Презареждане” случайно, в период след загуба на близък роднина и доста сътресения в личния си живот. В този период на мини хаос от емоции и задължения тя има нужда от презареждане и връщане към стабилност.

В “Презареждане” тя успява да се обърне отново към емоциите си и да ги дефинира. Припомня си колко е важно да обръщаме внимание на важни неща като съня, например.

Сред предизвикателства за себе си в хода на “Презареждане” откроява това, да се научи да открива саботьорите в ежедневието си, тези мисловни модели, които понякога ни пречат да се справяме със задачите си.

Ралица споделя, че чрез програмата успява отново да намира себе си и да се справя с трудните ситуации. Например, често преди важни срещи, прилага дихателните практики, които е научила по време на “Презареждане” от Хриси. 

Препоръчва програмата на всеки, който иска да даде малко време на себе си и да се насочи към справяне с проблемите, като същевременно оценява положителните неща в своя живот.

Повече за преживяването на Ралица в „Презареждане“ може да научите от нея самата във видеото: